نورولند باعث تقویت حافظه کودکان میشود.
در مطالب قبلی در مورد تأثیر بازیهای نورولند روی تمرکز و توجه صحبت کردیم.
حافظه استعدادی ذهنی برای ذخیره، حفظ و به یاد آوردن اطلاعات و تجربیات است.
فرآیندهای موجود در حافظه شامل سه مرحلهی رمزگردانی، ذخیرهسازی و بازیابی میشود.
در عمل تمام فعالیتهای روزانهی ما (صحبتکردن، فهمیدن، خواندن، ارتباط اجتماعی و …) وابسته به دریافت و ذخیرهی اطلاعات از محیط پیرامون ما میباشد. حافظه و یادگیری ما را قادر میسازد تا مهارتهای تازه بیاموزیم و رفتارهای تازه در خود ایجاد کنیم. بدون توانایی دسترسی به تجربیات یا اطلاعات گذشته، ما قادر نخواهیم بود تا زبان مادریمان را درک کنیم، دوستان و اقوام خود را بشناسیم، راه خانهمان را بیابیم و یا حتی بند کفشمان را ببندیم!
نقش و اهمیت حافظه در پیشرفت تحصیلی و کارآمدی دانشآموزان نیز انکارناپذیر است. چرا که با یادگیری سه گانههای مهم آموزشی(خواندن، نوشتن و ریاضیات) پیوندی جدانشدنی دارد.
حافظه یکی از آسیب پذیرترین و حساسترین فرایندهای ذهنی بشر است و بشدت تحت تأثیر شرایط زندگی فرد است. حافظهی ما به محض وجود کوچکترین مقادیر اضطراب، افسردگی، فشار روانی و… دچار آسیب میشود که این آسیب با توجه به میزان و شدت ناراحتی روانی فرد شدت مییابد.
بنابراین برای حفظ کیفیت کارهایی که انجام میدهیم نیاز به یک حافظهی قوی داریم.
برای داشتن حافظهی قوی، میتوان مراقباتی از قبیل این موارد انجام داد:
– تغدیهی سالم
– ورزش
– کار کشیدن از حافظه
– یادگیری یک مهارت جدید
– مطالعات منظم و متعدد (بهجای داشتن مطالعهی طولانیِ پیوسته)
– خواب کافی و …
اما یکی از بهترین و بهینهترین راهها برای داشتن یک حافظهی قوی، تقویت آن از دوران کودکیست. علاوه بر اهمیتِ حافظه در امر یادگیری کودکان، تقویت کارکردهای اجراییای همچون حافظه که از پایهایترینِ کارکردهاست، تاثیرگذارتر است، و بسیار راحتتر در دوران بزرگسالی انجام میگیرد.
بازی موبایلی نورولند در جزیرهی حافظهی خود، تلاش کرده تا با فراهم کردن محیطی مناسب سن و سال، روحیات و تواناییهای کودکان به کمک مجموعه بازیهایی مفید، در عین سرگرم کردن به تقویت حافظه کودکان بپردازد. برای آشنایی بیشتر و بهتر با این بازی به اینستاگرام نورولند مراجعه کنید.
[…] نورولند در حال حاضر شامل 4 دستهی ریاضی/ زبان/ توجه و حافظه است که در واقع جزایر موجود در نورولند را تشکیل […]