فهرست مطالب
استارتاپ نورولند برای کودکان 4 تا 8 ساله بازیهای موبایلی آموزشی با هدف تقویت مهارتهای شناختی همچون حافظه و توجه را تولید میکند. بازی موبایلی نورولند تا این لحظه شامل بیش از 35 تمرین تقویتی در حوزههای توجه، حافظه، زبان و ریاضی است. این محصول تا به امروز بیش از 7هزار نصب در کافه بازار داشته است و علاوه بر این با محتوایی مناسب دانشآموزان دوم تا ششم دبستان از مهر ماه امسال وارد رمزینههای کتاب نگارش شده است. نسخه جدید این بازی موبایلی آموزشی کودکانه از این لینک قابل دانلود است.
برخی از مهمترین مجوزهای کسب شده استارتاپ نورولند
نورولند دارای ویژگیهای مختلفی است که به واسطهی آنها موفق به کسب مجوز و گواهینامههای معتبری شده است. سطح سختی تمامی تمارین تقویتی موجود در بازی موبایلی نورولند؛ بر اساس عملکرد خود کودک در لحظه تنظیم میشود تا در هرلحظه چالش لازم و کافی برای کودک بر اساس تواناییهای او وجود داشته باشد. به علاوه در برخی بازیهای نورولند که مربوط به تمارین تقویتی بخش “زبان” هستند؛ تشخیص گفتار و نوشتار فارسی به صورت هوشمند و توسط الگوریتم یادگیری ماشین انجام میگیرد. این بخشی از مهمترین ویژگیهای این بازی موبایلی است. در ادامه به برخی از مهمترین مجوزهای کسب شده توسط نورولند میپردازیم.
1. نورولند دانشبنیان است
با بررسیهای کارگروه ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکتهای و موسسات دانشبنیان و نظارت بر اجرا نورولند در تاریخ 7 تیر سال 1399 موفق شد دانشبنیان شود.
2. نورولند خلاق است
نورولند در تاریخ 4دی سال 1398 موفق شد به عنوان محصولی خلاق در شرکت آمولای شناخته شود.
3. نورولند عضو رسمی سازمان صنفی نظام رایانهای و کمیسیون بازی بنیاد ملی بازیهای رایانهای است
نورولند در تاریخ 13 بهمن سال 1399 عضو رسمی سازمان صنفی نظام رایانهای و کمیسیون بازی بنیاد ملی بازیهای رایانهای شد.
4. نورولند دارای اعتبارنامه کنترل کیفیت رسانهها و وسایل آموزشی است
طبق اعلام سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی، دفتر انتشارات و فناوری آموزشی در تاریخ 18 مرداد 1400 محتوای بازیموبایلی نورولند برای کودکان مورد تایید است.
5. نورولند به لحاظ علمی معتبر است
مقالات علمی معتبری که در سمپوزیوم بازیهای جدی سال 1398 و 1400 ارائه و هر دو در IEEE نمایه شدند؛ از این محصول منتشر شده است که تاییدیهای بر اثربخشی بازیهای نورولند است. به علاوه تاکنون دو عنوان پایاننامه توسط دانشجویان دانشگاه خوارزمی-گروه تکنولوژی آموزشی- و دانشگاه فرهنگیان-گروه تکنولوژی آموزشی- در دست نگارش است.
بدون دیدگاه