فهرست مطالب
همانطور که در پست قبل اشاره شد، یکی از مهمترین اهدافی که طی تولید نورولند دنبال میشود، حفظ پشتوانهی علمی و مباحث مرتبط با پژوهش در آن است.
به منظور داشتن پشتوانهی قوی پژوهشی و علمی در نورولند ، نیاز است تا پژوهشهایی به منظور نگارش مقالات علمی در حوزههای مختلف انجام شود.
از این رو از تمامی پژوهشگران رشتههای “روانشناسی”، “تکنولوژی آموزشی” و سایر رشتههای مرتبط که علاقهمندند تا تزِ دانشگاهی خود را در راستای حوزههای پژوهشی قابل انجام در نورولند انتخاب کنند و یا مایلند تا پژوهشهای آزادی با هدف انتشار مقالهای در این موارد داشته باشند، دعوت به عمل میآید.
برای نگارش مقاله، حوزههای زیر مطرح هستند که البته با همفکری و ارتباط رشتهی تحصیلی و حوزهی فعالیت علاقهمندان، حوزههایی بیش از این نیز قابل تعریف است:
-
پژوهش برای معرفی جامع نورولند
در این حوزه میتوان به دستهبندیهای نورلند، فضای بازیوار شدهی آن، سیستم ارزیابی، سیستم گزارشدهی و داستان هر بازی و مواردی از این دست، پرداخت.
-
پژوهش برای تحلیل شناختی نورولند
در این فاز، پژوهش انجام شده در قالب بررسی تک به تکِ بازیهای نورولند و مشخص کردن تواناییهای شناختیای که انجام هر بازی سبب تغییر در آن میشود، انجام میشود. بنابراین نتیجهی پژوهش در قالب جدولی که شامل بازیهای نورولند و مجموعه تواناییهای شناختیای که مورد هدف قرار داده است، ارائه میشود تا در یک نگاه مولفههای اثربخشی هر بازیِ نورولند، در آن قابا رویت باشد.
-
مشخص کردن توانایی و کارکردهای شناختیای که مجموعه بازیهای نورلند موجب تقویت آنها میشود در قالب پژوهش
تمامیِ بازیهای نورولند تک به تک مورد ارزیابی قرار میگیرند و مجموعه تواناییهای شناختیای که توسط هر یک از بازیها تحت تاثیر قرار میگیرد لیست میشوند. در نهایت مجموعهی این موارد در قالب مجموعه تواناییهای شناختی موردِ هدف در نورولند لیست میگردند.
-
بررسی اثربخشی بازیهای نورولند
این حوزه مشابه پژوهش انجام شدهای که در پست قبل به آن شاره شد با بررسی روی جامعه آماری مناسب و انتخاب پیشآزمون و پسآزمون مناسبی میتواند هم در فازِ کارکردهای شناختی مختلف و هم دستههای زبان، توجه، حافظه، ریاضی و دیگر دستههای نورلند مورد آزمایش قرار گیرد.
بدون دیدگاه